«Μάχιμος» ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού ενόψει «Μήδειας»
Κοινωνία

«Μάχιμος» ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού ενόψει «Μήδειας»

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, ενόψει της επιδείνωσης που παρουσιάζει ο καιρός και αναμένεται να επηρεάσει την Αττική, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αναμένεται η κακοκαιρία «Μήδεια» με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις σε πολύ χαμηλά υψόμετρα., επισημαίνει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος έχει θέσει σε επιφυλακή την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας και σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, συστήνεται στους κατοίκους της πόλης να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, αναφέρει η δημοτική αρχή.

Για όλο το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η κακοκαιρία και μέχρι την εξασθένιση του φαινομένου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Γιώργος Παπαχρόνης, θα βρίσκεται στη διάθεσή του κοινού στον τηλ. αριθμό: 69 44415015.

H διοίκηση του Δήμου ενημερώνει ότι οι κάτοικοι μπορούν να προμηθευτούν σακούλες με αλάτι αποπαγέτωσης, από τα εργοτάξια των τριών Κοινοτήτων, κατόπιν συνεννόησης στα κάτωθι τηλέφωνα:

  • Εργοτάξιο Νέου Ψυχικού, τηλ. αριθμός επικοινωνίας: 210 6776043.
  • Εργοτάξιο Φιλοθέης, τηλ. αριθμός επικοινωνίας: 210 6812987.
  • Εργοτάξιο Ψυχικού, τηλ. αριθμός επικοινωνίας: 210 6775941.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet