Μήνυμα του Δ. Γαλάνη για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Φτώχειας
Κοινωνία

Μήνυμα του Δ. Γαλάνη για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Φτώχειας

Το δικό του μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Φτώχειας στέλνει ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος ενημερώνει για τη Διεύθυνση Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

Ειδικότερα, ο κ. Γαλάνης αναφέρει:

«Συνεχίζουμε να φροντίζουμε όσους έχουν ανάγκη και ειδικά σήμερα που η ημέρα είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση του πλανήτη για την καταπολέμηση της φτώχειας. Ο Δήμος μας το 2013 συνέστησε τη Διεύθυνση Πρόνοιας και Αλληλεγγύης και ξεκίνησε μια προσπάθεια συλλογής τροφίμων και στήριξης οικογενειών που βρίσκονταν στα όρια της φτώχειας.

Λειτούργησε τη χρόνια εκείνη το Ξύλινο Περίπτερο (φωτογραφία) στην 25ης Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό και άρχισε τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξή τους. Σήμερα σας καλούμε να φέρεται και σεις τρόφιμα στο Περίπτερο και να δηλώσουμε όλοι παρόντες στον αγώνα στήριξης όσων έχουν ανάγκη και κατοικουν ανάμεσα μας.

Η Διεύθυνση Πρόνοιας συνεχίζει εντατικά την προσπάθεια. Σας περιμένουμε όλους αρωγούς στη σημαντική αυτή προσπάθεια».

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 17 έως και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας πραγματοποιεί μία εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα δράσης προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet