Μπαράζ διαρρήξεων στο Παλαιό Ψυχικό
Κοινωνία

Μπαράζ διαρρήξεων στο Παλαιό Ψυχικό

Πονοκέφαλο» στην ΕΛ.ΑΣ. έχει προκαλέσει ο αυξημένος αριθμός διαρρήξεων που παρατηρείται τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Ανάμεσα στα σπίτια που χτύπησαν οι διαρρήκτες ήταν και αυτό του πρεσβευτή του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα. Οι «ποντικοί» έδρασαν ενώ ο διπλωμάτης έλειπε στο εξωτερικό και κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα από την πρεσβευτική κατοικία.

Συνολικά στις περιοχές Παλαιού και Νέου Ψυχικού και της Φιλοθέης έχουν σημειωθεί περισσότερες από 10 διαρρήξεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Χαρακτηριστικό του τρόπου δράσης των διαρρηκτών είναι ότι το μένος τους όταν μπαίνουν στα σπίτια. Με βαριοπούλες σπάζουν ό,τι βρίσκουν μπροστά τους και μέσα σε λίγα λεπτά κάνουν φύλλο και φτερό τις κατοικίες που επιλέγουν να χτυπήσουν.

Μόνο στο Παλαιό Ψυχικό έχουν καταγραφεί από τις 10 Αυγούστου επτά επιθέσεις. Σταδιακά μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η δράση τους επεκτείνεται βορειότερα: στις περιοχές της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας, της Εκάλης, της Δροσιάς και του Διονύσου. Από την Αστυνομία που ερευνά με ιδιαίτερο προβληματισμό τα χτυπήματα των τελευταίων ημερών, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «έργο» της ίδιας συμμορίας.

Πηγή: protagon.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet