Νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού
Κοινωνία

Νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Ο Δημήτρης Γαλάνης, δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, καλωσορίζει τους πολίτες στη νέα διαδικτυακή πύλη της πόλης, καλώντας τους να επισκεφθούν τον ιστότοπο για να εξοικειωθούν με το νέο περιβάλλον του, αλλά και να εξυπηρετηθούν διαδικτυακά.

Ειδικότερα, ο κ. Γαλάνης αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητοί συνδημότες η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού είναι στη διάθεση σας. Με την ευκαιρία, σας καλωσορίζω στη νέα εποχή της ψηφιακής μας επικοινωνίας για πληθώρα θεμάτων & κατηγοριών μέσα από τον καλοσχεδιασμένο ιστότοπό μας: https://philothei-psychiko.gov.gr.

Φιλική και πλούσια σε περιεχόμενο, εύχρηστη και με πληροφορίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας, ψηφιακών και μη, αρχίζει το ταξίδι της, φιλοδοξώντας να είναι ο πολύτιμος οδηγός για κάθε αναζήτηση των δημοτών μας.

«Σερφάρετε» στο μενού για να ανακαλύψετε από την ιστορία του προαστίου μας, τα αξιοθέατα, τα πάρκα και τις παιδικές χαρές του έως την πολυπρόσωπη οργανωτική δομή του. Γνωρίστε τα πρόσωπα, τα τηλέφωνα και τον τρόπο πρόσβασης σε ότι πραγματικά χρειάζεστε για την εξυπηρέτηση σας ως δημότης της όμορφης κηπούπολης μας.

Στον κατάλληλο για κάθε pc & responsive σε tablet, smart τηλέφωνα διαδικτυακό μας ιστότοπο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες καθαριότητας, πολιτισμού, εκπαίδευσης, αθλητισμού & κοινωνικής αλληλεγγύης.

Το σημαντικότερο μέσα από το νέο site θα έχετε τη δυνατότητα να μπείτε στο σύστημα έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών και διοικητικών πράξεων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, να κάνετε αίτηση και να παραλάβετε ηλεκτρονικά τα πιστοποιητικά ή τις βεβαιώσεις που σας ενδιαφέρουν, χωρίς να χρειάζεται να έρθετε αυτοπροσώπως στο δημαρχείο ή στο ΚΕΠ.

Καλοτάξιδη λοιπόν η ιστοσελίδα μας που θα ανανεώνεται συνεχώς και θα είναι ο πυρήνας ενημέρωσής σας για όσα γίνονται στον Δήμο μας, ενώ καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας θα παραμένει χρήσιμη για την προστασία σας με ειδήσεις & οδηγίες για την ασφάλειά σας.

Με τον νέο ιστότοπο του Δήμου, συνεχίζουμε τη μετάβαση μας με γοργούς ρυθμούς στην εποχή της τεχνολογίας, που πρώτοι από όλους τους Δήμους της Αττικής εκκινήσαμε, είτε με τις διαδικτυακές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, είτε με τις ψηφιακές μας εκδηλώσεις όπως η κοπή της πίτας, οι virtual συζητήσεις & η επικοινωνία με τους μαθητές της πόλης μας αλλά και η έκδοση πιστοποιητικών.

Αξιοποιούμε κάθε δυνατή ευκαιρία, ώστε να συμμετέχουμε όλοι ισότιμα στην ψηφιακή κοινωνία του μέλλοντος, με σκοπό να βελτιωθούν οι ζωές των ανθρώπων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet