Νέα ιστοσελίδα και ομάδα στο viber από τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Ν. Ψυχικού
Κοινωνία

Νέα ιστοσελίδα και ομάδα στο viber από τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Ν. Ψυχικού

Ο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Νέου Ψυχικού θέτει σε λειτουργία τη νέα ιστοσελίδα του, ενώ ταυτόχρονα καλεί τους πιστούς να εγγραφούν στην ομάδα του στο viber, προκειμένου να διατηρηθεί η επικοινωνία μαζί του.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωσή τους οι εφημέριοι του Ναού αναφέρουν:

Μία «Νέα Σαρακοστή» ανέτειλε στην ανθρωπότητα, ίσως για να περάσουμε στο βαθύτερο νόημα της νηστείας, που δεν είναι η στέρηση ζωικών τροφών, αλλά η στέρηση εκείνων των αγαθών που εμείς απολαμβάνουμε, ενώ πολλοί συνάνθρωποί μας στερούνται. Έτσι νηστεύουμε για να νιώσουμε την πείνα του φτωχού, την ένδεια του αστέγου κ.λπ. Η πανδημία «Covid-19» μας αναγκάζει να στερηθούμε κάτι που δεν του δίναμε την πρέπουσα αξία…

Στερούμαστε τον συνάνθρωπό μας, στο πρόσωπο του οποίου αντικρίζουμε το πρόσωπο του Θεού. Έρχεται η ανάσταση… Σύντομα θα βγούμε από τους «τάφους» ανανεωμένοι… Ελπίζουμε να αντικρίσουμε κάθε συνάνθρωπό μας σαν να βλέπουμε τον Θεό. Η «Νέα Σαρακοστή», που θα τη θυμόμαστε για πάντα, ήλθε και θα φύγει. Γκρέμισε και ταυτόχρονα κτίζει… Κτίζει μέσα μας συνειδήσεις…

Είμαστε εδώ! Σε αυτήν την πολύ μοναχική σαρακοστιανή πορεία προς τον Γολγοθά και την Ανάσταση, η Ενορία μας, μην έχοντας άλλο τρόπο, δεδομένων των συνθηκών, να επικοινωνήσει μαζί σας, να σταθεί συγκυρηναίος στο κουβάλημα του σταυρού και να δώσει θάρρος, προβαίνει στην δημιουργία Ομάδας στο Viber με τίτλο «Αγ. Γεώργιος Νέου Ψυχικού», με σκοπό την ενημέρωση και τη στήριξη. Είμαστε στα σπίτια μας, κάποιοι ίσως στα νοσοκομεία, αλλά ΕΚΕΙ είναι το μυστήριο του σώματος της Εκκλησίας! Είναι ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, παντού και πάντα Εκκλησία! Όχι μόνο όταν συναζόμαστε, αλλά και όταν διασκορπιζόμαστε, είμαστε Εκκλησία!

Με αυτές τις σκέψεις και αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας, σας καλώ να εγγραφείτε στην Ομάδα μας και να ενημερώσετε φίλους και συνενορίτες που έχετε στις επαφές σας. Επίσης, μπορείτε να επισκέπτεσθε την νέα ιστοσελίδα του Ναού μας, η οποία μόλις δημιουργήθηκε με βάση τις παραπάνω σκέψεις, στον ιστότοπο που επισυνάπτεται.

Με πολλή αγάπη, άπειρες ευχές και απέραντη ευγνωμοσύνη, οι Εφημέριοι του Ναού π. Μιχαήλ, π. Βαρνάβας, π. Νικόλαος.

Ιστότοπος: «Θεού γεώργιον», https://inagnps.gr/

Ομάδα Ναού στο Viber: https://invite.viber.com/?g2=AQAIsyMS0LOhAktInBjlx88uyFAsz5p%2BAR5J2oN0b8fRC2WrtYb6OLGiBDPT4FhF

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet