Νυχτερινές περιπολίες για την ασφάλεια των κατοίκων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Νυχτερινές περιπολίες για την ασφάλεια των κατοίκων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Προτεραιότητα για τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού αποτελεί η ασφάλεια των κατοίκων, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, η οποία υλοποιεί πρόγραμμα νυχτερινών περιπολιών στο προάστιο.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται:

Η διοίκηση του Δήμου συνεχίζει να πρωτοπορεί, αφού είναι ο πρώτος Δήμος που εφαρμόζει πρόγραμμα νυχτερινών περιπολιών στο προάστιο.

Μετά από πρόσφατη συμφωνία του δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού, Παντελή Ξυριδάκη, του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνου Τσουβαλά, προβλέπεται η αναβάθμιση του τμήματος ασφαλείας Φιλοθέης σε υποδιεύθυνση ασφαλείας Β/Α Αττικής (εντός των ημερών ολοκληρώνεται η μελέτη ανακαίνισης του κτηρίου).

Παράλληλα, με το πρωτοποριακό πρόγραμμα ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας της δημοτικής περιουσίας από παράνομες πράξεις και ενέργειες, επιστρέφει στην πόλη μας το πλεόνασμα που έχει πετυχει, ως πλεόνασμα πρότυπων υπηρεσιών.

Με την πρωτοβουλία που υλοποιείται φέτος σε ένα τομέα υψηλού ενδιαφέροντος, όπως είναι η ασφάλεια των κατοίκων του προαστίου μας, μέσω συνέργιας του Δήμου, της ΕΛ.ΑΣ. και ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι, ο Δήμος μας αποτελεί ήδη την ασφαλέστερη περιοχή της Ελλάδος αναλογικά.
Η συνεργασία με την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης Starguard προβλέπει:

  • Την καθημερινή φύλαξη και προστασία 365 μέρες το χρόνο, από τις 10 το βράδυ ως τις 6 το πρωί, του συνόλου της δημοτικής περιουσίας.
  • Οκτώ περιπολικά αυτοκίνητα και το προσωπικό που τα στελεχώνει, περιπολούν σε όλο τον Δήμο, φυλάσσοντας όχι μόνο τα δημοτικά κτήρια, αλλά και άλλες υποδομές, όπως είναι τα πάρκα και οι ελεύθεροι χώρου του προαστίου μας.
  • Το παραπάνω προσωπικό, παράλληλα με το κύριο καθήκον τους, λειτουργεί και ώς ομάδα πυρασφάλειας, ενισχύοντας την προσπάθεια που ως Δήμος καταβάλλουμε για να προστατεύσουμε το πράσινο του προαστίου μας από τις φωτιές.
  • Φύλαξη των δημοσίων  σχολείων από ένστολους ιδιωτικούς φύλακες για προστασία των μαθητών.

Αν αντιληφθείτε κάτι ύποπτο που θέτει σε κίνδυνο την περιουσία της πόλης μας ή δημιουργεί απειλή για την περιουσία ή τη ζωή σας έχετε ακόμη μιά επιλογή, μπορείτε πλέον

  • να καλέσετε και τον Σταθμό της εταιρείας στο Ψυχικό, τηλ. 210 6713063, 
  • εκτός από το να τηλεφωνήσετε στην Άμεσο Δράση της ΕΛ.ΑΣ. (100) ή
  • στο Αστυνομικό τμήμα Ψυχικού, τηλ. 210 6754249

Προστατεύουμε τη δημοτική περιουσία, ενισχύουμε το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet