Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για φοίτηση παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Στον Δήμο λειτουργούν σήμερα πέντε παιδικοί σταθμοί με στόχο, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, τη «Στήριξη στην οικογένεια – Υπεύθυνη φροντίδα για το παιδί».

Οι εγγραφές σε όλους τους Σταθμούς γίνονται αποκλειστικά υπό την εποπτεία του Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας, υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Φροντίδας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του ΝΠΔΔ «ΟΚΑΠΑ» του Δήμου.

Ως προθεσμία κατάθεσης αίτησης και δικαιολογητικών για φέτος ορίσθηκε το διάστημα από 10 Μαΐου έως και 31 Μαΐου. Η εισφορά των γονέων διαμορφώνεται με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, σύμφωνα με ετήσια σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΠΑ.

Πληροφορίες για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Έντυπα εγγραφής 2018-2019:

Η κατάθεση αίτησης θα γίνεται στα γραφεία του «ΟΚΑΠΑ» (Βεκιαρέλη 11, Φιλοθέη, 1ος όροφος) το παραπάνω διάστημα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 έως 13:00. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδαφερόμενοι μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6834550 και 210 6834448.

Αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού συμμετέχουν και φέτος στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» στο πλαίσιο ΕΣΠΑ, έτος 2018 – 2019. Καλούνται οι γονείς που θα υποβάλλουν αίτηση νέας εγγραφής ή επανεγγραφής, να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, προκειμένου να ενημερωθούν, όταν ανακοινωθεί η πρόσκληση – εκδήλωση ενδιαφέροντος, για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να υποβάλλουν αίτηση υπαγωγής τους στην εν λόγω δράση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet