Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού

Ανταποκρινόμενος στα αιτήματα της διεύθυνσης, των εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού και αξιοποιώντας το διάστημα που ήταν κλειστά τα σχολεία, εν μέσω πανδημίας, ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού πραγματοποίησε παρεμβάσεις, ομορφαίνοντας και αναβαθμίζοντας τον σχολικό χώρο, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι παρεμβάσεις που έλαβαν χώρα είναι οι εξής:

  • Βάφτηκε το κτήριο, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, και όλες οι σχολικές αίθουσες είναι πλέον ανανεωμένες με ευχάριστα χρώματα και συνδυασμούς.
  • Κατασκευάστηκε αίθουσα Μουσικής, κάνοντας ριζική ανακαίνιση μιας παλιάς αίθουσας, όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν ο επιστάτης του σχολείου.
  • Ανακαινίστηκε η αίθουσα Πληροφορικής και εξοπλίστηκε με νέο σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τους σκοπούς της διδασκαλίας και της μάθησης.
  • Ανακαινίστηκαν τα γραφεία της διεύθυνσης και η αίθουσα του Συλλόγου Διδασκόντων.
  • Αντικαταστάθηκαν, οι παλιές βρύσες του κτηρίου επί της οδού Κοντολέοντος με νέες και σύντομα θα τοποθετηθούν νέες βρύσες και στο κτήριο της οδού Δημοκρατίας.
  • Τοποθετήθηκαν νέοι κάδοι απορριμάτων σε όλους τους αύλειους χώρους του σχολείου.

«Ο Δήμος μας φροντίζει τα σχολεία μας, αναβαθμίζει το εκπαιδευτικό τους έργο και ενδυναμώνει τον μαθησιακό και κοινωνικό τους ρόλο. Συνεχίζουμε τα έργα, έχοντας άμεση προτεραιότητά μας το να παρέχουμε ένα περιβάλλον φιλόξενο, ασφαλές, ελκυστικό για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας!», επισημαίνει η διοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet