Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού σε τελετές αγιασμού σχολείων του Δήμου
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού σε τελετές αγιασμού σχολείων του Δήμου

Σε τελετές αγιασμού των σχολείων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού παρέστη τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 ο δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης, αλλά και αντιδήμαρχοι του Δήμου.

Από το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος, αλλά και οι αντιδήμαρχοι φρόντισαν να μην βρεθεί κανένα σχολείο χωρίς εκπρόσωπο της δημοτικής Αρχής στον αγιασμό. Με αρχή το Γυμνάσιο και Λύκειο του Ψυχικού, συνέχεια στο Λύκειο του Νέου Ψυχικού και τέλος στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Φιλοθέης ο δήμαρχος βρέθηκε κοντά στα παιδιά που ξεκίνησαν και τυπικά την πορεία τους για αυτή τη νέα σχολική χρονιά.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στους εκπαιδευτικούς μας εύχομαι να έχουν τη δύναμη που χρειάζεται σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για να ανταποκριθούν για μια ακόμη χρονιά στο δύσκολο παιδαγωγικό τους έργο, προς όφελος των μαθητών. Και θέλω να τους ζητήσω να δείξουν τον ίδιο ζήλο και την αυταπάρνηση που έδειξαν και τα προηγούμενα χρόνια, επιτελώντας το υψηλό τους λειτούργημα».

Σχετικά με την πληρότητα, αλλά και την επιτυχία που εμφανίζουν τα σχολεία του Δήμου, ο δήμαρχος τόνισε: «Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού για μια ακόμη χρονιά ανταποκρίνεται με συνέπεια και ευθύνη στις υποχρεώσεις του απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας. Παρά την έλλειψη κρατικής αρωγής και χρηματοδότηση θα καταφέρουμε για μια ακόμη χρονιά να διατηρήσουμε πολύ ψηλά το επίπεδο των δημόσιων σχολικών μας δομών (…) Τα δημόσια σχολεία της Φιλοθέης, του Νέου Ψυχικού και του Ψυχικού θα διακριθούν και φέτος, ως πρότυπες δημόσιες σχολικές μονάδες. Η υψηλή ποιότητα των σχολείων μας, αποδεικνύεται άλλωστε από την αύξηση -για μια ακόμη χρονιά- του αριθμού των μαθητών που επιλέγουν να εγγραφούν σε αυτά».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet