Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού εντείνει τη διανομή αγαθών ενόψει και του Πάσχα
Κοινωνία

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού εντείνει τη διανομή αγαθών ενόψει και του Πάσχα

Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού έχει αυξήσει τη συχνότητα που μοιράζει τρόφιμα στις οικογένειες που τα χρειάζονται.

Ειδικότερα, έχει αναπτύξει σημαντικό δίκτυο εθελοντών, που συνδράμει στη διανομή, σπίτι προς σπίτι, των ατόμων που έχουν ανάγκη. Έτσι, και με τις πολύτιμες δωρεές από τα καταστήματα του Δήμου, συλλέγονται κρέας, αυγά, κουλουράκια, λοιπά φαγώσιμα και δωροεπιταγές, με σκοπό να διανεμηθούν στις 110 ωφελούμενες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Οφείλω, μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές μας, για την ευγενική τους προσφορά. Με τα αυτοκίνητά τους στηρίζουν το πρόγραμμα του Δήμου μας και διανέμουν καθημερινά τα απαραίτητα πασχαλιάτικα προϊόντα και στις τρεις κοινότητες» σημειώνει ο δήμαρχος, Δημήτρης Γαλάνης, για να προσθέσει:

«Επίσης, με τη σημαντική βοήθεια των υπαλλήλων του Δήμου μας, δουλεύουμε καθημερινά με σκοπό την εξυπηρέτηση όλων των δημοτών μας.

»Συνεχίζουμε την προσπάθεια και στεκόμαστε δίπλα σε όλους όσοι έχουν ανάγκη, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης. Ο Δήμος και η διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας θα συνεχίσει να στηρίζει τους δημότες, με όλες του τις δυνάμεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet