Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού συνεχίζει σε 24ωρη βάση τις επιχειρήσεις αποχιονισμού
Κοινωνία

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού συνεχίζει σε 24ωρη βάση τις επιχειρήσεις αποχιονισμού

Τα συνεργεία και τα οχήματα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού είναι στους δρόμους, όπου υπάρχει πρόβλημα, απομακρύνοντας δένδρα και μεγάλα κλαδιά που, λόγω του βάρους του χιονιού υποχώρησαν, ρίχνοντας αλάτι όπου απαιτείται, συνεχίζοντας τους εκχιονισμούς και κάνοντας κάθε άλλη αναγκαία παρέμβαση, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης βρίσκεται στους δρόμους εδώ και δυο 24ωρα και καταβάλλει τη μέγιστη προσπάθεια, ώστε να συντονίσει και να βοηθήσει τα συνεργεία και τους εργαζόμενους, οι οποίοι καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Σχετικά με την πτώση δένδρων ή κλαδιών σε ηλεκτροφόρα καλώδια, αρμόδια υπηρεσία για την απομάκρυνσή τους είναι ο ΔΕΔΔΗΕ με τον οποίο ο Δήμος είναι σε διαρκή επικοινωνία, επισημαίνει η δημοτική αρχή, προσθέτοντας ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα συνεχίσουν να επιχειρούν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και για όσο διάστημα χρειαστεί.

Σε περίπτωση ανάγκης επικοινωνήστε με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιώργο Παπαχρόνη, στον τηλ. αριθμό επικοινωνίας: 69 44415015.

«Μείνετε ασφαλείς, αποφύγετε περιττές μετακινήσεις. Προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια των κατοίκων του προαστίου μας!», το μήνυμα της διοίκηση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet