Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού τιμά τα «κίτρινα γιλέκα»
Κοινωνία

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού τιμά τα «κίτρινα γιλέκα»

Για δεύτερη χρονιά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) ενώνει τις δυνάμεις της με πολλούς Δήμους ανά την Ελλάδα για ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που διατηρούν τις πόλεις μας καθαρές, μέσα από την καμπάνια αφύπνισης «Καθαρή Εβδομάδα».

Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης με αφορμή την «Καθαρή Εβδομάδα» τόνισε:

«Τιμάμε τους εργαζόμενους μας στην καθαριότητα και αναγνωρίζουμε την συμβολή τους σε ενα καλύτερο περιβάλλον γιά την υγεία όλων μας. Φωτίζοντας κίτρινα τα γλυπτά στις πόλεις μας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και το σεβασμό μας σε όσους φορούν τα «κίτρινα γιλέκα».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου χαρακτηρίζει τους ανθρώπους αυτούς «Ήρωες της Καθαριότητας».

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας συμπράτει με την Kärcher Greece γιά την εκστρατεία αναγνώρισης της συνεισφοράς των ανθρώπων της καθαριότητας και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το τεράστιο έργο που επιτελούν & αποτελούν αξία προτεραιότητας. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε, στο κέντρο του Πειραιά, στο Δημοτικό Θέατρο, όπου φωταγωγήθηκε η πρώτη κίτρινη καρδιά της καμπάνιας, σήμα κατατεθέν της δράσης.

Η δεύτερη καρδιά θα ανάψει στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και η τρίτη στην πλατεία Ελευθερίας στις Σέρρες ενώ ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού συμμετέχει, φωτίζοντας από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου το γλυπτό «Η Συνάντηση» του Μιχάλη Κατζουράκη στην πλατεία Δάφνης στο Ψυχικό. Κατά τη διάρκεια της «Καθαρής Εβδομάδας» θα πραγματοποιηθεί και φωταγώγηση κεντρικών σημείων της κάθε πόλης με κίτρινο χρώμα σε Δήμους όλης της χώρας στοχεύοντας στην επίτευξη του μεγαλύτερου συμβολικού «ευχαριστώ» που έχει ειπωθεί προς τους ανθρώπους της καθαριότητας και στην υπενθύμιση αυτής της απλής μα τόσο σημαντικής χειρονομίας.

Πρεσβευτής της πρωτοβουλίας για δεύτερη χρονιά είναι ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης, και δηλώνοντας το δικό του δυναμικό «παρών» θα καλέσει τους ακολούθους του να πουν το δικό τους «Ευχαριστώ» συμβολικά μέσα από το site της πρωτοβουλίας katharievdomada.gr πατώντας στη μεγάλη κίτρινη καρδιά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet