Ο Μικρός Ήρως… ζωντανεύει στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου
Κοινωνία

Ο Μικρός Ήρως… ζωντανεύει στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου

Μία παρουσίαση «διαφορετική», με λόγο, εικόνα και μουσική, και με τίτλο «Μικρός Ήρως: το συγγραφικό – εκδοτικό έπος του Στέλιου Ανεμοδουρά!» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, στις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου στο Ψυχικό.

Θα συντονίσει ο Χρήστος Σούπος.

Τον Μάιο του 2017 ο Γιώργος Βλάχος, δημοσιογράφος, συγγραφέας… εταίρος και βιογράφος του Γιώργου Θαλάσση και Ψυχικιώτης, παρουσιάζει πέντε «άγνωστες» περιπέτειες του… μικροηρωικού πρότυπού του σε ένα βιβλίο 170 σελίδων, «Η Ακρόπολη κινδυνεύει», (Εκδόσεις Μικρός Ήρως).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο συγγραφέας, ο Λεωκράτης Ανεμοδουράς, εγγονός του εκδότη – συνεχιστής των εκδόσεων, ο εικονογράφος Κώστας Φραγκιαδάκης και αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός και συγγραφέας Άλκης Τσαλίκης.

Στο δεύτερο μέρος, η Γιώτα Λιαποπούλου και ο Γιάννης Λεκόπουλος τραγουδώντας, θα ταξιδέψουν τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση στα χρόνια πριν και μετά τον μεγάλο πόλεμο, μ΄ ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο συνθέτης και πιανίστας Kώστας Γιαννάκης.

Η ημερομηνία της εκδήλωσης συμπίπτει ηθελημένα με την επέτειο της Απελευθέρωσης της Αθήνας από τη γερμανική Κατοχή (12 Οκτωβρίου 1944).

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου: Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό, τηλ. 210 6745135.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet