Πάνω από 100 οικογένειες στηρίχθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού τα Χριστούγεννα του 2021
Κοινωνία

Πάνω από 100 οικογένειες στηρίχθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού τα Χριστούγεννα του 2021

Πάνω από 100 οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού έλαβαν τα Χριστούγεννα του 2021 ενίσχυση σε είδη πρώτης ανάγκης και σε έξτρα είδη διατροφής.

«Για πρώτη φορά ερχόμαστε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον πρωταρχικό σκοπό του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μπονάτσου Χαράλαμπου, για υλική ενίσχυση όλων των ωφελουμένων μας σε εβδομαδιαία βάση», σημειώνει η δημοτική αρχή και προσθέτει: «Η έμπρακτη αλληλεγγύη ως κοινωνική αξία δημιουργεί συναισθήματα αισιοδοξίας και δίνει δύναμη στον κάθε συμπολίτη μας που δοκιμάζεται και χρειάζεται τη στήριξή μας.

Ο κ. Μπονάτσος δηλώνει σχετικά: «Εκφράζουμε από καρδιάς θερμές ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν στο κάλεσμα προσφοράς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας για τους συμπολίτες μας που χρήζουν βοηθείας. Η ανταπόκριση όλων σας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, παρά την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε λόγω της μακράς υγειονομικής κρίσης και ο σκοπός μας επιτεύχθηκε. Καταφέραμε όλοι μαζί να ικανοποιήσουμε τις βασικές ανάγκες διατροφής, να απαλύνουμε την αγωνία των συμπολιτών μας, να χαρίσουμε χαμόγελα και αισιοδοξία στα σπίτια τους. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Σύμμαχός μας είναι η αλληλεγγύη. Με απεριόριστη εκτίμηση στην προσφορά και την ανθρωπιά σας».

Οι εταιρείες που ενίσχυσαν τη Δομή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet