Παλαιό Ψυχικό: Η κατάθεση της οικιακής βοηθού για τη ληστεία στο σπίτι επιχειρηματία
Κοινωνία

Παλαιό Ψυχικό: Η κατάθεση της οικιακής βοηθού για τη ληστεία στο σπίτι επιχειρηματία

Κινηματογραφική ληστεία, σε σπίτι επιχειρηματία στο Π. Ψυχικό σημειώθηκε το μεσημέρι της 24ης Οκτωβρίου.

Όπως έχει γίνει γνωστό εντός της οικίας του επιχειρηματία βρισκόταν μόνο η οικιακή βοηθός, η οποία έζησε τον απόλυτο τρόμο στα χέρια των δύο δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και αφού ακινητοποίησαν και έδεσαν την 63χρονη, την κλείδωσαν στο μπάνιο. Στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν παντού για τη λεία τους.

Η κατάθεση της οικιακής βοηθού για τη ληστεία στο Παλαιό Ψυχικό

«Ο ιδιοκτήτης είχε φύγει. Ήμουν μόνη στο σπίτι και ετοίμαζα το μεσημεριανό μου. Ξαφνικά μπήκαν από την μπαλκονόπορτα του σαλονιού στο ισόγειο. Με έσπρωξαν. Φώναζαν σε σπαστά ελληνικά να τους πω πού έχει χρήματα και κοσμήματα. Δεν είδα τα πρόσωπα τους. Φορούσαν κουκούλες. Μου έδεσαν τα χέρια και με κλείδωσαν στο μπάνιο», φέρεται να υποστήριξε η 63χρονη οικιακή βοηθός, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα αξίας

Την 63χρονη οικιακή βοηθό βρήκε και απελευθέρωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος επέστρεψε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι δράστες αφαίρεσαν από την οικία του επιχειρηματία κοσμήματα -η αξία των οποίων φτάνει τις 100.000 ευρώ- αλλά και 2.000 ευρώ σε μετρητά.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet