Παράδοση βιβλίων κατ’ οίκον από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης-Ψυχικού
Κοινωνία

Παράδοση βιβλίων κατ’ οίκον από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης-Ψυχικού

Λόγω της αναστολής λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Φιλοθέης-Ψυχικού, ο Δήμος εγκαινιάζει τη νέα υπηρεσία παράδοσης βιβλίων κατ’ οίκον, για τα μέλη της δομής που κατοικούν στην περιοχή, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η κράτηση των βιβλίων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, ενώ επιτρέπεται η κράτηση δύο ως πέντε βιβλίων και για διάστημα μέχρι 30 ημέρες.

Η αναζήτηση των διαθέσιμων βιβλίων γίνεται στον αναβαθμισμένο ηλεκτρικό κατάλογο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ενώ η παράδοση κατ’ οίκον των βιβλίων και η παραλαβή των προς επιστροφή βιβλίων από εθελοντές του Δήμου γίνεται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή κατά τις ώρες 9:00-14:00, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, όπως επισημαίνει η διοίκηση.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

  • Στο site του ΟΚΑΠΑ.
  • Στην υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Φιλοθέης-Ψυχικού, κ. Αγγελική Φουρνάρη, στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας: 210 6724307 και 210 6773485.

«Τα βιβλία μας ταξιδεύουν παντού, διευρύνουν τους ορίζοντές μας, μας μεταφέρουν σε τόπους άγνωστους και σε άλλες εποχές. Αποτελούν συντροφιά πολύτιμη. Έτσι, την δύσκολη αυτή εποχή του κορωνοϊού, οι κάτοικοι του προαστίου μας, έχουν την ευκαιρία να δανειστούν και να απολαύσουν στο σπίτι τους λογοτεχνικά, επιστημονικά, ιστορικά, αστυνομικά βιβλία αλλά και ποίηση. Βιβλία για ενήλικες αλλά και για παιδιά. Βιβλία περασμένων δεκαετιών αλλά και σύγχρονα. Εξυπακούεται ότι η όλη διαδικασία είναι δωρεάν. Καλή ανάγνωση!» καταλήγει ο Δήμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet