Παρά τον κορωνοϊό, ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού βράβευσε τους διακριθέντες στις πανελλήνιες εξετάσεις
Κοινωνία

Παρά τον κορωνοϊό, ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού βράβευσε τους διακριθέντες στις πανελλήνιες εξετάσεις

Οι φετινές πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες συνθήκες πρόληψης κατά του κορωνοϊού δεν εμπόδισαν τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού από το να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων των δημόσιων σχολείων του.

«Με φυσική τους παρουσία, οι λαμπροί φοιτητές (απόφοιτοι πανελληνίων 2019), χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες και ανέβηκαν τμηματικά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ο δήμαρχος, Δημήτρης Γαλάνης, παρουσία της προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Γιώτας Πλιάκα και του προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Γιώργου Παπαχρόνη, τους έδωσε έπαινο για τα εξαιρετικά αποτελέσματα της προσπάθειάς τους. Την όλη εκδήλωση παρακολούθησαν μέσω τηλεδιάσκεψης οι γονείς και οι οικογένειές τους» σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μόρια των 47 αυτών επιτυχόντων σε ΑΕΙ της χώρας μας ξεκίνησαν από τα 18.002 και έφτασαν έως τον εντυπωσιακό αριθμό των 19.252!

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, η οποία μίλησε στους νέους φοιτητές για την ενημερωτική καμπάνια #menoumeasfaleis και την ασφαλή έναρξη της νέας σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς.

Τέλος, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στον πρώην γυμνασιάρχη Ψυχικού Διονύση Κλαδά, στον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Γιώργο Μεσημέρη, αλλά και στην Τεχνολογική Ομάδα NEWGEN MOTORS του Λυκείου Φιλοθέης, «που μας έχει κάνει πολλές φορές περήφανους με τις πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις της», όπως αναφέρει ο Δήμος.

«Μια υπέροχη βραδιά που τη χαρακτήρισε η ασφάλεια και η οργάνωση. Ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Γιώτα Πλιάκα, συνεχάρησαν έναν – έναν ξεχωριστά τους 47 λαμπρούς αυτούς φοιτητές και τους μετέφεραν τις πιο θερμές ευχές τους για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet