Πασχαλινό bazaar & κινηματογραφική βραδιά στο Λύκειο Φιλοθέης
Κοινωνία

Πασχαλινό bazaar & κινηματογραφική βραδιά στο Λύκειο Φιλοθέης

Ημέρα για ταινία και αγορές εν όψει Πάσχα στο Λύκειο Φιλοθέης την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 σε πασχαλινό bazaar.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση σημειώνοντας: «Δίνουμε ραντεβού από τις 6 το απόγευμα για να βρεθούμε όλοι μαζί και να διαλέξουμε χειροποίητες λαμπάδες, κοσμήματα, νόστιμα σπιτικά γλυκά και άλλα ενδιαφέροντα. Ακόμη για να συμμετάσχουμε στη λαχειοφόρο αγορά όπου κληρώνονται μεγάλα δώρα κυρίως ταξίδια εντός κι εκτός Ελλάδας και προπαντός να απολαύσουμε τους μαθητές του Λυκείου μας σε μια ταινία – έκπληξη που επιμελήθηκαν και σκηνοθέτησαν τα παιδιά με την καθοδήγηση του Στηβ Ντούζου, και τίτλο “Filothei΄s High School Blues”» (ώρα προβολής: 8 μ.μ.).

Την εκδήλωση οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Φιλοθέης με τη βοήθεια των μαθητών.

Όσοι γονείς και παιδιά θέλουν, μπορούν να συμμετάσχουν με προσφορές τους ώστε να ενισχυθούν οι πάγκοι ειδών προς πώληση που θα στηθούν, αλλά και με την αγορά λαχνών, τα έσοδα των οποίων θα είναι προς όφελος των μαθητικών δράσεων.

«Τόσο οι μαθητές όσο και ο Σύλλογος Γονέων Λυκείου Φιλοθέης σας περιμένουμε για να περάσουμε όλοι μαζί μια όμορφη κινηματογραφική και όχι μόνο βραδιά. Η συνέχεια επί της οθόνης…», προσκαλούν γονείς και μαθητές.

Λύκειο Φιλοθέης: Παπαφλέσσα 15 και Λ. Ακρίτα. Πληροφορίες: τηλ. 210 6823150.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet