Περιοδικές διακοπές υδροδότησης για έναν μήνα στο Ψυχικό λόγω έργων
Κοινωνία

Περιοδικές διακοπές υδροδότησης για έναν μήνα στο Ψυχικό λόγω έργων

Περιοδικές διακοπές υδροδότησης θα γίνονται για διάστημα περίπου ενός μήνα στο Ψυχικό. Ο λόγος είναι εργασίες αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης (αντικατάσταση των αγωγών λόγω παλαιότητας και θραύσεων, με νέους πολυαιθυλενίου Φ110 από την ΕΥΔΑΠ, η οποία ταυτόχρονα προχωρά και σε εξυγίανση των υφιστάμενων παροχών).

Τα έργα άρχισαν στις 15/7 και για όσο διαρκέσουν θα υπάρχουν σε κάθε φάση (3-5 ημέρες) σταδιακές διακοπές υδροδότησης και κυκλοφορίας κατά τις ώρες 7.30 π.μ.-3 μ.μ.

Όπως τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Έργων και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Αριστείδης Νάκας, «Με γνώμονα τη σημασία του έργου για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης και κατ’ επέκταση της ποιότητας ζωής όλων μας, ζητώ την κατανόηση και την υπομονή σας για όσο διάστημα θα διαρκούν οι εργασίες. Η όποια ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή, ενώ η επίλυση του προβλήματος του πεπαλαιωμένου και φθαρμένου δικτύου, μόνιμη».

Πληροφορίες για την πορεία εκτέλεσης του έργου: Γραφείο δημάρχου 213 2014746 – 725 και Γραφείο Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών  213 2014601.

Περισσότερες πληροφορίες για τις οδούς που επηρεάζονται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet