Πλήθος δρομέων στα φετινά «Κυριακίδεια» του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Αθλητισμός

Πλήθος δρομέων στα φετινά «Κυριακίδεια» του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Με πλήθος δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου ο αγώνας δρόμου «Κυριακίδεια» στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού.

Στη φετινή διοργάνωση παρευρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, οι αντιδήμαρχοι Χ. Μπονάτσος, Γ. Παπαχρόνης, Ν. Ζερβός, Μ. Μελισσουργού, η πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ Σοφία Βυθούλκα και η αντιπρόεδρος Μαρία Χριστίνα Παλαιολόγου.

Τον αγώνα τίμησαν οι δύο κόρες του Στέλιου Κυριακίδη, ενώ ο γιός του Δημήτρης τίμησε τον δήμαρχο Φιλοθέης -Ψυχικού Δημήτρη Γαλάνη, καθώς και τον πρόεδρο του ΑΟΦ Απόστολο Κωνσταντινίδη, με δάφνινο κλαδί ελιάς εις μνήμην του πατέρα του.

Τι είναι τα «Κυριακίδεια»

Η αρχή έγινε το 1990 όταν ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης θέλησε να τιμήσει τον ιδρυτή του και μυθικό Έλληνα δρομέα Στέλιο Κυριακίδη. Από τότε και για συνεχόμενα 33 χρόνια ο Α.Ο. Φιλοθέης πραγματοποιεί τον αγώνα κάθε χρόνο, ανελλιπώς με εκκίνηση και τερματισμό στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης «Στέλιος Κυριακίδης».

Κάθε χρόνο πολλοί είναι οι φίλοι του στίβου και των δρόμων που τιμούν με την παρουσία τους τον αγώνα που συνδιοργανώνουν ο ΑΟΦ και ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού με συνδιοργανωτές τον ΟΚΑΠΑ και τη ΔΗΚΕΦΙΨ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για τα φετινά «Κυριακίδεια»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet