Πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο γεύμα των εργαζομένων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο γεύμα των εργαζομένων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο γεύμα των εργαζομένων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Η ηλεκτρονική έκδοση του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού «Παράθυρο» επισημαίνει σχετικά: Όλοι οι εργαζόμενοι στον Δήμο μας ήταν όπως κάθε χρόνο, εκεί. Γιατί υπάρχουν στιγμές που καταφέρνουν να ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο έναν ολόκληρο χρόνο δουλειάς και συνεργασίας. Με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, οι παρέες «έδεσαν», θυμήθηκαν, αστειεύτηκαν και – όπως κάνουν οι καλές παρέες – έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Ο δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης, όπως πάντα φιλικός, «ακολούθησε» κάθε έναν εργαζόμενο ξεχωριστά, στην πορεία της χρονιάς.

«Καταφέραμε να διατηρήσουμε τον Δήμο μας οικονομικά υγιή και ανεξάρτητο»

Ο δήμαρχος δήλωσε:

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ όλοι μαζί, για να μοιραστούμε λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων που ήδη έφτασαν. Να ανταλλάξουμε τις ευχές μας για τις γιορτές και για τη νέα χρονιά που σε λίγες μέρες θα υποδεχθούμε.

»Η συνάντηση αυτή είναι για εμένα, το καλύτερο επιστέγασμα της χρονιάς που πέρασε και – βλέποντας γύρω μου ανθρώπους από κάθε υπηρεσία του Δήμου – συνειδητοποιώ για άλλη μια φορά, πόσο πολύπλευρο και απαιτητικό είναι το έργο που έχουμε αναλάβει για την καθημερινότητα του πολίτη. Πόσα μικρά και μεγάλα ζητήματα καταφέραμε και φέτος να διαχειριστούμε με επιτυχία… Πόσα μικρά και μεγάλα εμπόδια καταφέραμε να ξεπεράσουμε… Πόσους μικρούς και μεγάλους στόχους καταφέραμε να πετύχουμε! Συνειδητοποιώ μάλιστα, πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να στηρίζεσαι σε ανθρώπους με γνώσεις, με ικανότητες, αλλά και με αίσθηση ευθύνης για τη δουλειά τους.

»Η αλήθεια είναι ότι, παρά τις δυσκολίες που και φέτος αντιμετωπίσαμε, δώσαμε όλοι μαζί τον καλύτερό μας εαυτό, για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, στις ανάγκες και στις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Καταφέραμε να διατηρήσουμε το Δήμο μας οικονομικά υγιή και ανεξάρτητο. Καταφέραμε να κάνουμε έργο με μετρήσιμα αποτελέσματα, σε κάθε έναν από τους τομείς της ευθύνης μας. Καταφέραμε να διατηρήσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας υψηλό, χωρίς να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω, από τις αρχές και τις προτεραιότητες που κατευθύνουν την προσπάθειά μας.  

»Όλα όσα έγιναν το 2018 είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και συνεργασίας με όλους σας. Γιατί η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται το έργο του Δήμου, είναι η συνεργασία και – κυρίως – οι σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Και έτσι θα συνεχίσουν να είναι. Γιατί εσείς, οι εργαζόμενοι, θα συνεχίσετε να είστε ο καθρέφτης του Δήμου μας, η δύναμη που κινεί κάθε προσπάθειά μας.

»Η χρονιά που έρχεται είναι χρονιά εκλογών. Ωστόσο, εμείς συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο έργο και στη δουλειά μας, μένοντας μακριά από οξύνσεις και αντιπαραθέσεις. Εμείς, στη Φιλοθέη, στο Νέο Ψυχικό και στο Ψυχικό, έχουμε μάθει να λειτουργούμε αλλιώς: μακριά από διαχωριστικές γραμμές! Ως πόλη και ως Διοίκηση, έχουμε μάθει να επενδύουμε στη συνεννόηση, στη συνεργασία, στην ενότητα, στην ομοψυχία. Έχουμε μάθει να γκρεμίζουμε τα κομματικά τείχη και να βάζουμε πάνω από όλα το καλό του τόπου μας. Αυτό έχουμε κάνει μέχρι τώρα και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε το στοίχημα του Καλλικράτη.

»Έτσι! Με ενότητα, σύνθεση και κοινή προσπάθεια, θα απαντήσουμε και στις προκλήσεις που έρχονται. Συνεχίζω να στηρίζομαι σε εσάς, στην πείρα, στις γνώσεις  και στις ικανότητές σας. Συνεχίζω να είμαι εδώ, για να ακούω τις προτάσεις και τους προβληματισμούς σας. Για να αντιμετωπίζουμε κάθε τι που προκύπτει και να βρίσκουμε μαζί τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Συνεχίζω να είμαι εδώ, για να υπερασπιστώ με κάθε τρόπο τη δουλειά σας, τα εργασιακά σας δικαιώματα και κάθε δίκαιο αίτημά σας.

»Είμαι αισιόδοξος ότι και η χρονιά που έρχεται θα είναι γεμάτη και δημιουργική. Και σας καλώ να δουλέψουμε και πάλι, όλοι μαζί, για να διασφαλίσουμε ότι η Φιλοθέη, το Νέο Ψυχικό και το Ψυχικό, θα παραμείνουν προάστια που ξεχωρίζουν. Εύχομαι να γιορτάσετε αυτές τις άγιες ημέρες με χαρά και με όλους όσους αγαπάτε. Καλά Χριστούγεννα και μια ευτυχισμένη χρονιά, για εσάς και τις οικογένειές σας».

»Και του χρόνου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet