Ριφιφί σε θυρίδες τράπεζας του Νέου Ψυχικού
zougla.gr
Κοινωνία

Ριφιφί σε θυρίδες τράπεζας του Νέου Ψυχικού

Περίεργη οσμή αναδίδεται από τη ληστεία-μυστήριο σε θησαυροφυλάκιο τράπεζας στο Νέο Ψυχικό όπου ένας ή περισσότεροι δράστες άδειασαν τέσσερις θυρίδες τεσσάρων συζύγων πολύ γνωστών επιχειρηματιών των Βορείων Προαστίων.

Όπως έγινε γνωστό η λεία αφορούσε, σύμφωνα με καταγγελίες, σε χρηματικά ποσά, αλλά και κοσμήματα. Εδώ, λοιπόν, αρχίζει το «πανηγύρι», διότι ως γνωστόν και κατά παράδοση τα κοσμήματα αυτά -κατά κανόνα- δεν είναι πουθενά δηλωμένα και άρα η αστυνομία θα βασιστεί σε προσωπικές καταθέσεις των ιδιοκτητριών και των συζύγων τους.

Πάντως έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο στόχος του «ριφιφί» να ήταν το άνοιγμα μίας συγκεκριμένης θυρίδας και οι υπόλοιπες να παραβιάστηκαν για να θολώσουν τα νερά.  

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ένας ή περισσότεροι δράστες αφαίρεσαν το περιεχόμενο από τέσσερις θυρίδες που βρίσκονταν σε ειδικό χώρο στο θησαυροφυλάκιο του υποκαταστήματος της τράπεζας χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Η έρευνα των Αρχών ξεκίνησε έπειτα από μία καταγγελία μίας γυναίκας στο Α.Τ. Ψυχικού, η οποία ανέφερε ότι άγνωστοι παραβίασαν τη θυρίδα που διατηρούσε σε τραπεζικό υποκατάστημα κοντά στο Ψυχικό και άρπαξαν 50.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ. H καταγγελία έγινε στις 13 Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έπειτα από έρευνα που έγινε στις θυρίδες της τράπεζας δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος παραβίασης, έτσι εξετάζεται έντονα το ενδεχόμενο είτε οι δράστες να συνεργάστηκαν με κάποιον υπάλληλο ή να κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση χρησιμοποιώντας αντικλείδι.

Πηγή: zougla.gr, ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet