Ρύθμιση οφειλών στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Ρύθμιση οφειλών στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Τη δυνατότητα ρύθμισης οφειλών έχουν οι οφειλέτες στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού. Η ρύθμιση ισχύει για οφειλές που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν έως και 30 Σεπτεμβρίου.

Οι οφειλές δύνανται να καταβληθούν εφάπαξ ή σε μηνιαίες ισόποσες δόσεις (πλην της τελευταίας που μπορεί να είναι μικρότερη των υπολοίπων) με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους.

Για την υπαγωγή στη ρύθμιση του άρθρου 52 του Ν. 4483/2017 πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση ή το ποσό της εφάπαξ εξόφλησης της οφειλής εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση, διαφορετικά η αίτηση θεωρείται ως μη υποβληθείσα. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα του αντίστοιχου μήνα, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη ειδοποίηση του οφειλέτη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου (υπεύθυνος Επικοινωνίας: προϊστάμενος Ταμειακής Υπηρεσίας και δημοτικός ταμίας κ. Καλογερόπουλος Παναγιώτης, τηλ. 213 2014711, 213 2014710, 213 2014730).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet