Σε κλίμα ενότητας η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Σε κλίμα ενότητας η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Σε κλίμα ενότητας με τις τιμητικές διακρίσεις έξι προηγούμενων δημάρχων, συγκίνησης με τις βραβεύσεις τεσσάρων προσωπικοτήτων, και την παρουσία επτά υπουργών και φυσικά πλήθους δημοτών πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η τελετή κοπή της πίτας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού για το 2023.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ανοίγοντας την ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Καραμανλή ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης υποδέχθηκε με θερμά λόγια όλους τους παρευρισκόμενους:

«Εύχομαι εκ μέρους όλων μας στον Δήμο, καλή χρονιά σε όλους, κάθε καλό για εσάς και τις οικογένειές σας και να είναι η φετινή χρονιά μία καλή χρονιά για την πόλη μας. Εύχομαι μία καλή και παραγωγική χρονιά στους εργαζόμενους του Δήμου μας και σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις».

O κ. Γαλάνης σε ενα σύντομο απολογισμό των 30 έργων της θητείας του έδωσε έμφαση στην «μεγάλη δικαστική μάχη που κερδήθηκε μετά από τόσα χρόνια για τα 250 στρέμματα στα Τουρκοβούνια» και τόνισε ότι «μπορούμε να συνεχίζουμε να κάνουμε τις βόλτες μας χωρίς συρματοπλέγματα γύρω μας».

Ακόμη αναφέρθηκε στη σύσταση γραφείου πολεοδομίας ειδικά για τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού «που θα μας επιτρέψει να έχουμε καλύτερο έλεγχο της κατάστασης».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για την εκδήλωση κοπής της πίτας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet