«Σημεία Ανάγνωσης» στα σχολεία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

«Σημεία Ανάγνωσης» στα σχολεία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης – Ψυχικού προσκαλεί τα σχολεία του Δήμου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος «Σημεία Ανάγνωσης».

Το δημιουργικό εργαστήριο που υλοποιεί το πρόγραμμα έχει σκοπό να καταγράψει τις αναγνωστικές εμπειρίες και συμπεριφορές παιδιών και ενηλίκων στον ελλαδικό χώρο.

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί, θα αναρτηθεί σε όλους τους χώρους του ισογείου της ΕΒΕ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου, αποτελώντας ένα ενδιαφέρον υλικό έκθεσης, αλλά ταυτόχρονα και μια έρευνα μεγάλων διαστάσεων για τις αναγνωστικές συνήθειες των Ελλήνων.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ) προσκαλεί σχολεία, βιβλιοθήκες, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης και λοιπούς φορείς να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Σημεία Ανάγνωσης» (24 Απριλίου – 14 Μαΐου 2017).

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης-Ψυχικού, η οποία είναι μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της ΕΒΕ, παίρνει μέρος σε αυτό και θα βοηθήσει στην υλοποίηση του εργαστηρίου στα σχολεία που το επιθυμούν.

Απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης: 210 6773485 και 210 6724307.

Εκπαιδευτικοί, βιβλιοθηκονόμοι, εμψυχωτές κ.ά. που επιθυμούν να διοργανώσουν μόνοι τους το δημιουργικό εργαστήριο στην κοινότητά τους μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα συμπληρώνοντας την απαραίτητη φόρμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet