Στις 22 Αυγούστου η ανακοίνωση των εγγραφών στους Παιδ. Σταθμούς Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Στις 22 Αυγούστου η ανακοίνωση των εγγραφών στους Παιδ. Σταθμούς Φιλοθέης – Ψυχικού

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 θα αναρτηθεί η λίστα με τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του ΝΠΔΔ «ΟΚΑΠΑ» Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού για το έτος 2018 – 2019.

Η τελική τοποθέτηση των παιδιών στους σταθμούς θα γίνει, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου μετά τις 27 Αυγούστου 2018.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν από τις 3 Σεπτεμβρίου 2018, ωστόσο θα δεχτούν παιδιά από την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμος καλεί τους γονείς των παιδιών που εντάσσονται για πρώτη φορά να επικοινωνήσουν με τις υπεύθυνες των σταθμών προκειμένου να προγραμματιστεί η ομαλή προσαρμογή των παιδιών τους.

Στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού λειτουργούν σήμερα πέντε παιδικοί σταθμοί με στόχο, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου τη «Στήριξη στην οικογένεια και την υπεύθυνη φροντίδα για το παιδί». Οι εγγραφές σε όλους τους Σταθμούς γίνονται αποκλειστικά υπό την εποπτεία του Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Φροντίδας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του ΝΠΔΔ «ΟΚΑΠΑ» του Δήμου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα κεντρικά γραφεία του «ΟΚΑΠΑ» (Βεκιαρέλλη 11, Φιλοθέη, τηλ. 210 6834550, 210 6822274, προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας ΟΚΑΠΑ, e-mail: [email protected]).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet