Στο διεθνές συνέδριο της «ΕΣΤΙΑΣ» ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού
Κοινωνία

Στο διεθνές συνέδριο της «ΕΣΤΙΑΣ» ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού

Στο διεθνές συνέδριο του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Στέρηση «ΕΣΤΙΑ» για τα 10 χρόνια λειτουργίας των ΣΥΔ- Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης βρέθηκε ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού.

Η δημοτική αρχή αναφέρει σχετικά:

«Ο Δήμος μας μεριμνά για τα παιδιά με διανοητική υστέρηση και στηρίζει το έργο της “ΕΣΤΙΑΣ” η οποία από το 1982 έχει την έδρα της στο Νέο Ψυχικό. Κατά την έναρξη του διήμερου διεθνούς συνεδρίου απεύθυναν χαιρετισμό ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Σταμάτης, ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος, ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, η αντιπεριφερειάρχης, Λουκία Κεφαλογιάννη. Όλοι εξήραν το έργο της ΕΣΤΙΑΣ, συνεχάρησαν την πρόεδρο Έφη Προκοπάκη για τη σημαντική της δράση και αναφέρθηκαν στο πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Δήμος μας έχει κοινωνική ευαισθησία και στηρίζει όσους έχουν ανάγκη και, δη, παιδιά με διανοητική υστέρηση. Επίσης, τόνισαν τη σπουδαιότητα η τοπική κοινωνία να στηρίζει τέτοιες κοινωνικές ομάδες». 

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, ο οποίος και το συγχρηματοδοτεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet