Στο YouTube η διαδικτυακή συζήτηση για την Covid-19, στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού
Κοινωνία

Στο YouTube η διαδικτυακή συζήτηση για την Covid-19, στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Τρεις διακεκριμένοι ιατροί απάντησαν την περασμένη Πέμπτη 18/3 σε όλες τις απορίες και τους προβληματισμούς για τον εμβολιασμό, τις ψυχολογικές επιπτώσεις της παρατεταμένης καραντίνας και ανέλυσαν το «DNA» του κορωνοϊού, στο πλαίσιο της κατατοπιστικής διαδικτυακής συζήτησης με θέμα «Το Χρονικό της Πανδημίας COVID-19».

Από σήμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση στο κανάλι του Δήμου στο YouTube και να μάθετε όλα όσα θα θέλατε, με επιστημονική ακρίβεια για τα διαφορετικά εμβόλια, τις τυχόν παρενέργειες, να καθησυχάσετε το περιβάλλον σας μέσα από ασφαλείς πληροφορίες ή να κινητοποιήσετε τους φίλους και συγγενείς σας που ενδεχομένως η καραντίνα οδήγησε σε κατάθλιψη ή απομόνωση.

Την πρωτοβουλία της ψηφιακής αυτής συνάντησης είχε η πρόεδρος της Μορφωτικής Πολιτιστικής Λέσχης Φιλοθέης, Λένα Δρομάζου και πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο δήμαρχος, Δημήτρης Γαλάνης, επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Η πανδημία μάς πρόσφερε μια μοναδική θετική ευκαιρία, ανάμεσα στην πληθώρα των αρνητικών της: να εξοικειωθούμε, σχεδόν διά μαγείας όλοι, με τις νέες τεχνολογίες ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από το σπίτι και το σπουδαιότερο να μην χαθεί η επαφή με τους φίλους και τα αγαπητά μας πρόσωπα. Τα lockdowns ήταν η αφορμή για μία επί ίσοις όροις γρήγορη, αυτόματη θα έλεγε κανείς εξέλιξη για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου στην ψηφιακή του επιμόρφωση. Σας καλωσορίζω και σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία ενημέρωσης των δημοτών μας για την πανδημία».

Στην ενημερωτική συνάντηση συμμετείχαν οι:

Γεώργιος Δαΐκος, ομ. καθηγητής Παθολογίας & Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής, Νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ».

Ιωάννα Παυλοπούλου, καθηγήτρια Παιδιατρικής – Λοιμωξιολόγος, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΓΝΠ «Π&Α Κυριακού», μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Γεώργιος Τζεφεράκος, ψυχίατρος, διδάκτωρ. Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος Δ.Σ. του ΕΠΑΨΥ.

Την ομιλία συντόνισε η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet