Συγκινητική συμμετοχή στο 6ο Παιδικό Χαριστικό Παζάρι
Κοινωνία

Συγκινητική συμμετοχή στο 6ο Παιδικό Χαριστικό Παζάρι

Ένα ακόμα Χαριστικό Παζάρι ολοκληρώθηκε με επιτυχία στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, απόδειξη ότι με καλή συνεργασία και θετική διάθεση πάντα γίνονται θαύματα.

Πρόκειται για το 6ο Παιδικό Χαριστικό Παζάρι, που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, την εβδομάδα από 15 έως 19 Μαΐου, στον χώρο του BlueBell.

Η πρόεδρος της Επιτροπής, Άννα Κούμπα«ευχαριστεί από καρδιάς όλους, όσους προσφέρατε όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα. Πρόκειται για παιδικά και βρεφικά ρούχα, παιχνίδια, βιβλία και σχολικές τσάντες, ποδηλατάκια και αθλητικά είδη, παπούτσια και συλλογή μπεμπέ».

Συγκεκριμένα, σημειώνει: «Μας συγκίνησε ιδιαίτερα η προσέλευση του κόσμου… σε τέτοιες δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς από παιδί σε παιδί. Τέτοιες πράξεις αγάπης και προσφοράς ευχόμαστε να γίνουν παράδειγμα για προσεχείς δράσεις! Πρόκειται για μία εξαιρετική κίνηση, από πλευράς των συνδημοτών μας. Δείχνουν έμπρακτα το πόσο νοιάζονται για άλλες οικογένειες με παιδιά, που έχουν ουσιαστικές ανάγκες, σε τόσο δύσκολες εποχές που διανύουμε».

Όλα τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν, αφού διαχωρίστηκαν κατά είδος, γένος και ηλικία, εστάλησαν σε οικογένειες που ανήκουν στις οικονομικά πιο ευαίσθητες ομάδες που κατοικούν στον Δήμο.

Όλα τα βρεφικά ρούχα, παπούτσια και είδη μπεμπέ εστάλησαν στον Σύλλογο «Αγκαλιά»που προστατεύει τις μονογονεϊκές οικογένειες και τις μητέρες που δεν έχουν πόρους για να στηρίξουν τα παιδιά τους μόλις γεννηθούν.

Η κα Άννα Κούμπα ευχαριστεί με «ένα μεγάλο ευχαριστώ, τα μέλη της Επιτροπής Εθελοντισμού, που ακούραστα παραλάμβαναν, διαχώριζαν και πακετάριζαν τα είδη όλη την εβδομάδα. Μπράβο λοιπόν στις: Εβελίνα, Άντυ, Μαρία, Μαρία-Χριστίνα, Μίνα και σε όσες εθελόντριες στάθηκαν δίπλα μας και μας βοήθησαν».

Τέλος, η Επιτροπή τονίζει ότι υπήρξε άψογη συνεργασία με το τμήμα της Πρόνοιας και της Καθαριότητας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet