Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Μικροί Ηγέτες©» στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Μικροί Ηγέτες©» στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Συνεχίζεται το Σάββατο 22 Απριλίου Απριλίου 2017 το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μικροί Ηγέτες©», που διοργανώνει το «Στέκι του Παιδιού» του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού που απευθύνεται σε μαθητές ΣΤ΄ Δημοτικού, Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου.

Στόχος η ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής (life skills) μέσω του δημιουργικού λόγου, του εναλλακτικού και καινοτόμου τρόπου σκέψης και των τεχνών. Η συνύπαρξη διαφορετικών ηλικιών αποτελεί επιδίωξη του προγράμματος, καθώς προσομοιώνει την μελλοντική κοινωνική και επαγγελματική πραγματικότητα των μαθητών.

Συνολικά θα διεξαχθούν 10 δίωρες συναντήσεις με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 20 άτομα και παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής με αναλυτική αναφορά στο περιεχόμενο των εργαστηρίων.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει η συνεργάτης του Κέντρου, Βάλια Λουτριανάκη (φιλόλογος – εκπαιδευτικός στο Αρσάκειο Ψυχικού, πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση).

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από τις 17:30 έως τις 19:30 στην αίθουσα θεάτρου / κτήριο πολλαπλών χρήσεων του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού (Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, τηλ. 210 6728043).

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet