Σύλληψη 40χρονης για κλοπές από εταιρείες και σπίτια όπου εργαζόταν
Κοινωνία

Σύλληψη 40χρονης για κλοπές από εταιρείες και σπίτια όπου εργαζόταν

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 13 Μαρτίου 2017 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νέου Ψυχικού, μία 40χρονη υπήκοος Μολδαβίας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια και απάτη με υπολογιστή.

Ειδικότερα, το Τ.Α. Νέου Ψυχικού μετά από διερεύνηση καταγγελίας για τμηματικές αναλήψεις χρημάτων από διάφορα ΑΤΜ, με τη χρήση κάρτας αναλήψεων η οποία είχε αφαιρεθεί από γραφεία εταιρείας, ταυτοποίησε τον δράστη και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία.

Όπως εξακριβώθηκε, πρόκειται για 40χρονη υπήκοο Μολδαβίας, η οποία το επίμαχο χρονικό διάστημα εργαζόταν ως καθαρίστρια σε συνεργείο καθαρισμού που είχε αναλάβει τον καθαρισμό της εταιρείας.

Από την έρευνα που επακολούθησε διαπιστώθηκε ότι η 40χρονη είχε αφαιρέσει από τέσσερις οικίες, στις οποίες είχε προσληφθεί ως οικιακή βοηθός, χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ρολόγια, είδη ένδυσης και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Η δικογραφία, που σχηματίσθηκε σε βάρος της, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και μετά την έκδοση από τον ανακριτή εντάλματος συνελήφθη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet