Σύσκεψη δημάρχου με διευθυντές σχολικών μονάδων πριν το άνοιγμα των Γυμνασίων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού
Κοινωνία

Σύσκεψη δημάρχου με διευθυντές σχολικών μονάδων πριν το άνοιγμα των Γυμνασίων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης, ενόψει του ανοίγματος των γυμνασίων από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021, διοργάνωσε το Σάββατο διαδικτυακή συνάντηση με τους λυκειάρχες και γυμνασιάρχες των σχολικών μονάδων του Δήμου, ώστε να ελεγχθεί αν είναι όλα έτοιμα πριν την έναρξη και πάλι των διά ζώσης μαθημάτων.

Πλην του δημάρχου, στην εκτενή συζήτηση που έγινε, συμμετείχαν η αντιδήμαρχος Παιδείας, Αλίκη Γκιζελή, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Σωκράτης Χαμαλίδης, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Τεχνικών Έργων.

Επίσης, εντός του Σαββατοκύριακου πραγματοποιούνται Covid-19 tests για όλους τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των Γυμνασίων του Προαστίου.

Οι μαθητές των Γυμνασίων και οι γονείς τους, και φυσικά το εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό, πρέπει να γνωρίζουν ότι θα υπάρχουν αντισηπτικά μέσα σε κάθε τάξη και ότι, εκτός απο τις κτηριακές ανακαινίσεις, έχει πραγματοποιηθεί (και φυσικά θα εξακολουθήσει) εντατικός και σχολαστικός καθαρισμός των σχολικών κτηρίων, σημειώνει ο Δήμος στη σχετική ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Εξάλλου, ο Δήμος μας πράττει σε καθημερινή βάση όλα τα απαραίτητα για την προστασία της υγείας των μαθητών και των καθηγητών. Στόχος μας είναι τα σχολεία του Προαστίου μας να λειτουργούν με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Καλή και ασφαλή επιστροφή στα θρανία!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet