Επικαιροποίηση δικαιολογητικών δικαιούχων μείωσης δημοτικών τελών Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού
Κοινωνία

Επικαιροποίηση δικαιολογητικών δικαιούχων μείωσης δημοτικών τελών Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου 2021 θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι εγκεκριμένοι δικαιούχοι οι οποίοι έχουν απαλλαγή ή μείωση των δημοτικών τελών Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού κατά τα παρελθόντα έτη (εκτός των αιτούντων το 2021).

Οι πολίτες μπορούν να κλείσουν ραντεβού στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας στους τηλεφωνικούς αριθμούς 213 2014600, 213 2014625 και 213 2014650, οδός Τερτσέτη 44, Νέο Ψυχικό ή ηλεκτρονικά στο email: [email protected].

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  • Αίτηση δικαιούχου ή εξουσιοδοτημένου προσώπου.
  • Φορολογική Δήλωση Ε1 και Εκκαθαριστικό Εφορίας του ενδιαφερομένου, όπως και των συνοικούντων ή φιλοξενούμενων ενήλικων μελών.
  • Αντίγραφο και των 2 όψεων πρόσφατου λογαριασμού παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΗ ή εναλλακτικού παρόχου ενέργειας) στο όνομα του δικαιούχου της μείωσης απαλλαγής ή μέλους της οικογένειάς του με το οποίο συγκατοικεί.
  • Υπεύθυνη δήλωση του δικαιούχου ότι, σε περίπτωση οποιασδήποτε μεταβολής των στοιχείων βάσει των οποίων έτυχε της μείωσης ή απαλλαγής των δημοτικών τελών (π.χ. αλλαγή κατοικίας, ολοκλήρωση στρατιωτικής θητείας προστατευόμενου μέλους κλπ.) δεσμεύεται να ενημερώσει άμεσα την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.
  • Τα πρόσθετα ειδικά δικαιολογητικά που προβλέπονται σε όλες τις κατηγορίες, εκτός και εάν τα προσκομισθέντα κατά το προηγούμενο έτος έχουν ισχύ εφ΄όρου ζωής.

Η αίτηση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet