Φιλοθέη – Ψυχικό: Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Φιλίας και Δημιουργικής Ωριμότητας
Κοινωνία

Φιλοθέη – Ψυχικό: Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Φιλίας και Δημιουργικής Ωριμότητας

Με την τέλεση του αγιασμού ξεκίνησε η φετινή λειτουργία της Λέσχης Φιλίας & Δημιουργικής Ωριμότητας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, στον οποίο παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέου Ψυχικού Νίκος Στρατηγός, η πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ Φιλοθέης-Ψυχικού Σοφία Βυθούλκα και η πρόεδρος του Παραρτήματος της ΕΑΕ Φιλοθέης – Ψυχικού, αλλά και του Συλλόγου Κρητών Νέου Ψυχικού «Ο Μίνως» Αναστασία Αγγελάκη.

Ακολούθησε η πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Η μοναξιά της Τρίτης Ηλικίας» από τη σύμβουλο Ψυχικής Υγείας Νόρμα Σαϊας και το καθιερωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για την Τρίτη Ηλικία στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού.

Η Λέσχη Φιλίας & Δημιουργικής Ωριμότητας απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους της περιοχής, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 60ό έτος της ηλικίας τους, ανεξάρτητα από την οικονομική και κοινωνική τους κατάσταση.

Στη Λέσχη Φιλίας & Δημιουργικής Ωριμότητας ψυχαγωγούνται και εκφράζονται με δημιουργικές δράσεις όπως γυμναστική, συζητήσεις με ψυχολόγο, εκδρομές αλλά και περιπάτους.

Τέλος, η δημοτική αρχή εύχεται καλό φθινόπωρο σε όλα τα μέλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet