Φ. Χατζηαθανασιάδου: Η αγάπη μας για τους μαθητές της Κοινότητας Ψυχικού θα αποτελέσει τον «φωτεινό φάρο» για το νέο σχολικό έτος
Κοινωνία

Φ. Χατζηαθανασιάδου: Η αγάπη μας για τους μαθητές της Κοινότητας Ψυχικού θα αποτελέσει τον «φωτεινό φάρο» για το νέο σχολικό έτος

Με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους 2020-2021, η Δημοτική Κοινότητα Ψυχικού στέλνει το δικό της μήνυμα στους μαθητές που μπήκαν στις σχολικές αίθουσες, το πρωί της Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, η Κοινότητα Ψυχικού αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

«Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινά σε μια δύσκολη παγκόσμια συγκυρία για τη δημόσια υγεία! Η αγάπη μας για τους μαθητές της Κοινότητας Ψυχικού θα αποτελέσει τον φωτεινό φάρο των προσπαθειών μας για δημιουργική, εποικοδομητική χρονιά, γεμάτη έμπνευση, ουσιαστική μάθηση, αλλά και με ασφάλεια για τη διαφύλαξη της υγείας τους! Καλή δύναμη στους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς!».

Τέλος, όπως επεσήμανε στα παιδιά η πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ψυχικού, Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, κατά τον αγιασμό του Γυμνασίου-Λυκείου Ψυχικού, στον οποίο παραβρέθηκε, εκπροσωπώντας το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και τον δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη, «η ζωή έχει ανατροπές και αυτή της πανδημίας ας είναι μια προσωπική πρόκληση για τον καθένα, από όπου θα βγείτε νικητές! Καλή σχολική χρονιά!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet