Χρηματοδότηση για την ενίσχυση του στόλου οχημάτων έλαβε ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Χρηματοδότηση για την ενίσχυση του στόλου οχημάτων έλαβε ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Νέα χρηματοδότηση ύψους 1.964.036,00 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού από το πρόγραμμα «Τρίτσης» για την ενίσχυση του στόλου οχημάτων του και περιλαμβάνει την προμήθεια ενός καλαθοφόρου, τριών 4χ4 με καρότσα ανατροπής και δυνατότητα προσαρμογής λεπίδας χιονιού, τριών σκουπών/σαρώθρων κ.ά. Όλα τα νέα οχήματα είναι 100% ηλεκτροκίνητα με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις μεγάλες απαιτήσεις των υπηρεσιών μας.

Στο πλαίσιο της πρότασης χρηματοδοτείται επιπλέον η προμήθεια και τοποθέτηση τεσσάρων σταθμών φόρτισης που θα καλύπτουν τις ανάγκες των νέων οχημάτων.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης «με τη χρηματοδότηση αυτή εκσυγχρονίσουμε τον Δήμο μας με νέα εργαλεία που θα έχουν σημαντική συμβολή τόσο στην βελτίωση της καθημερινότητας όσο και στην πολιτική προστασία, ενώ παράλληλα βελτιώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα κάνοντας χρήση τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον».

Μετά την χρηματοδότηση της Παιδικής Χαράς στην πλ. Ελευθερίας, του Αρδευτικού του Ν. Ψυχικού, των ΣΦΗΟ, του Αθλητικού Κέντρου του Ν. Ψυχικού, της Αναβάθμισης των αύλειων χώρων των παιδικών σταθμών είναι η 16η χρηματοδότηση του Δήμου την τελευταία 3ετία. Συνολικό ποσό χρηματοδοτήσεων 10.460.000 ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet