Χριστουγεννιάτικο παζάρι από τη ΖωΦιΨυ Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από τη ΖωΦιΨυ Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 «πηγαίνω στο παζάρι της ΖωΦιΨυ Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, βοηθάω ένα αδέσποτο!» .

Στο πρώτο χριστουγεννιάτικο παζάρι της σεζόν, θα «περιμένουν» τους πολίτες μια μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια, βιβλία, διακοσμητικά, σαπούνια, γούρια, σπιτικά delicatessen και άλλα εδώδιμα, καθώς και λαχνοί – εκπλήξεις.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της Φιλοζωικής Ένωσης Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, γι΄ αυτό, όπως τονίζει η Ένωση, η παρουσία και η στήριξη των πολιτών είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προσπάθειά της.

Η δράση θα υλοποιηθεί το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 18:00 και την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 16:00 στην Α΄ πλατεία Ψυχικού (πρώην Blue Bell).

Η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που αποτελείται μόνο από εθελοντές. Ιδρύθηκε το 2011, ως συνέχεια της Επιτροπής Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, που είχε ξεκινήσει το 1994. Στόχος της Ένωσης είναι να βρει σε κάθε ζώο τη δική του οικογένεια, γι΄ αυτό τα μέλη της έχουν επιλέξει, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «να μην ακολουθούν τη μέθοδο της επανένταξης ζώων στο αφιλόξενο περιβάλλον της πόλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet