Ψυχικό: Απίστευτο σχέδιο! Είχαν νοικιάσει και οι δράστες τραπεζικές θυρίδες – Πώς παρακολουθούσαν τα θύματά τους!
newsit.gr
Κοινωνία

Ψυχικό: Απίστευτο σχέδιο! Είχαν νοικιάσει και οι δράστες τραπεζικές θυρίδες – Πώς παρακολουθούσαν τα θύματά τους!

Την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου φαίνεται να άδειασαν οι 4 τραπεζικές θυρίδες από την τράπεζα στο Ψυχικό με τους δράστες να έχουν φτιάξει ένα καλοστημένο σχέδιο με πολλά πλοκάμια. Οι δράστες παρακολουθούσαν κάθε κίνηση των θυμάτων τους.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία για την μεγάλη κλοπή από θυρίδες σε τράπεζα στο Ψυχικό, οι δράστες εκτιμάται ότι είχαν νοικιάσει θυρίδες και οι ίδιοι με τα αληθινά τους στοιχεία και έτσι μπορούσαν να κάνουν κατόπτευση του χώρου αλλά και να έχουν άμεση πρόσβαση στην λεία τους. 

Στις έρευνες μάλιστα έχει εμπλακεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς οι «ποντικοί» φαίνεται ότι παρακολουθούσαν μέσω social media τις κινήσεις των 4 θυμάτων τους. 

Η κλοπή αποκαλύφθηκε όταν μια εκ των ιδιοκτητριών των θυρίδων προσπάθησε να ανοίξει την δική της αλλά μάγκωσε το κλειδί. Έτσι, κλήθηκε ειδικός για να ανοίξει την θυρίδα και τότε διαπιστώθηκε ότι το πλούσιο περιεχόμενό της είχε κάνει φτερά!

Στο παιχνίδι της αναζήτησης των δραστών, οι έμπειροι αστυνομικοί έχουν ήδη καταγράψει ένα προς ένα τα περιεχόμενα των θυρίδων προκειμένου μέσω «γνωστών» τους κλεπταποδόχων να δουν αν έφτασε στα χέρια τους κάποια από τα ανεκτίμητης αξίας περιεχόμενα των θυρίδων.

Όπως και να έχει έτσι εξηγείται το γεγονός ότι όπως είχε αποκαλύψει και το newsit.gr οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό το βιβλίο επισκεπτών προκειμένου να δουν ποιοι είχαν το επίμαχο διάστημα μπει στον χώρο, είτε ως πελάτες αλλά είτε και ως υπάλληλοι της τράπεζας.

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet