Ψυχικό: Σοκάρει η ομολογία του δράστη για τον τρόπο που δολοφόνησε τον φαρμακοποιό
Κοινωνία

Ψυχικό: Σοκάρει η ομολογία του δράστη για τον τρόπο που δολοφόνησε τον φαρμακοποιό

Ένα όπλο, οικογενειακό κειμήλιο του 1880, αντάλλαξε με το περίστροφο που χρησιμοποίησε ο 55χρονος για να σκοτώσει τον φαρμακοποιό στο Ψυχικό.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, όταν αποφάσισε να δολοφονήσει τον φαρμακοποιό, η οικονομική του κατάσταση ήταν τέτοια που δεν του επέτρεπε να δώσει χρήματα για να αγοράσει ένα περίστροφο. Έτσι απευθύνθηκε μέσω ενός γνωστού σε κάποιον που ασχολείται με όπλα και προχώρησε στην ανταλλαγή.

Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς «σε λίγες ημέρες θα έπρεπε να φύγω από το σπίτι μου καθώς ο φαρμακοποιός το είχε πάρει μετά από πλειστηριασμό, καθώς δεν μπόρεσα να ξεχρεώσω τα 300.000 ευρώ, τα οποία στην ουσία είχα δανειστεί όχι όμως για μένα, αλλά για ένα τρίτο πρόσωπο. Περίμενα να μην είναι η οικογένειά μου στο σπίτι για να μην καταλάβουν το παραμικρό και εκείνο το πρωί του Σαββάτου πήγα με το αυτοκίνητό μου στο σπίτι του θύματος αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Στάθμευσα το Ι.Χ. μου λίγα μέτρα πιο μακριά και πλησίασα με τα πόδια. Τον είδα που έβγαινε με το αυτοκίνητο. Πλησίασα και αρχικά πυροβόλησα μία φορά, την ώρα μάλιστα που το τζάμι του οδηγού ήταν ανεβασμένο. Εκείνη την ώρα τα έβλεπα όλα μαύρα. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Οι μέρες που ακολούθησαν ήταν εφιαλτικές και σκέφτηκα πολλές φορές να αυτοκτονήσω. Ήθελα να δώσω ένα τέλος στη ζωή μου. Ένα τέλος σε όλα όσα είχαν γίνει…».

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα του δράστη όταν από κάμερες της περιοχής εντόπισαν το αυτοκίνητό του. Τα εγκληματολογικά εργαστήρια επεξεργάστηκαν το σημείο που απεικονίζεται η πινακίδα κυκλοφορίας στις φωτογραφίες και από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet