1.015 σχολικά είδη συγκέντρωσε ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού για τα παιδιά των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών
Κοινωνία

1.015 σχολικά είδη συγκέντρωσε ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού για τα παιδιά των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών

Η διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους πολίτες για τη μέγιστη υποστήριξή τους στη δράση συλλογής σχολικών ειδών για τη στήριξη οικονομικά αδύναμων οικογενειών με μαθητές στην προσχολική και σχολική ηλικία, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης η δημοτική αρχή υπενθυμίζει πως η δράση υλοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε, ενώ προσθέτει ότι «συγκεντρώθηκαν 1.015 σχολικά είδη (σχολικές τσάντες, κασετίνες, μαρκαδόροι χρώματα, μολύβια, τετράδια, βιβλία, παγούρια, παιχνίδια κ.λπ.) για τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Τα είδη διανεμήθηκαν από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου στις 1 & 2 Οκτωβρίου σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες».

Τέλος, ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού ενημερώνει πως «κατόπιν εισηγήσεως της αντιδημάρχου Αλίκης Γκιζελή τα εναπομείναντα σχολικά είδη και παιχνίδια προσφέρθηκαν στον Σύλλογο του Αγέννητου Παιδιού για να στηρίξουμε έμπρακτα χάρη στη δική σας συμβολή το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου που έχει υποστηρίξει μέχρι σήμερα 2.950 παιδιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet