Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Φιλοζωικής Ένωσης Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Φιλοζωικής Ένωσης Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Ζω.Φι.Ψυ.

Στις 26 & 27 Νοεμβρίου 2016 η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού προσκαλεί στο διήμερο χριστουγεννιάτικο παζάρι της, που θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή Μωραΐτη (Αλ. Παπαναστασίου, Ψυχικό).

Μια μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια, βιβλία, διακοσμητικά, αξεσουάρ, τσάντες, κοσμήματα, κεριά, σπιτικά φαγητά, γλυκά & delicatessen θα περιμένουν τους επισκέπτες, σε μια όμορφη γιορτή με μουσική και καλή παρέα.

Αφίσα παζαριού ΖωΦιΨυΠαράλληλα, και τις δυο μέρες, από τις 12 έως τις 2μ.μ., θα λειτουργεί εργαστήρι χειροτεχνίας για παιδιά, ενώ θα υπάρχουν και δράσεις & παιχνίδια με σκύλους.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της ΖωΦιΨυ, γι αυτό η παρουσία και η στήριξη όλων είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προσπάθεια που γίνεται, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Ώρες παζαριού: Σάββατο, 10:30 – 18:30 & Κυριακή, 10:00 – 16:30

Πληροφορίες: 210 6776 033 (10-2), [email protected]

Λίγα λόγια για τη ΖωΦιΨυ

Η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική, εταιρεία, που αποτελείται μόνο από εθελοντές.

Ιδρύθηκε το 2011, ως συνέχεια της Επιτροπής Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, που είχε ξεκινήσει το 1994.

Στόχος της είναι να βρει σε κάθε ζώο τη δική του οικογένεια, γι’ αυτό έχει επιλέξει να μην ακολουθεί τη μέθοδο της επανένταξης ζώων στο αφιλόξενο περιβάλλον της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet