Vintage bazaar από τη Φιλοζωική Ένωση Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Vintage bazaar από τη Φιλοζωική Ένωση Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Από την Παρασκευή 25 έως την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη εκδήλωση – bazaar για την ενίσχυση του έργου της Φιλοζωικής Ένωσης Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (ΖωΦιΨυ)

Vintage bazaar από τη Φιλοζωική Ένωση Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Στο παζάρι vintage -και όχι μόνο!- ρούχων της ΖωΦιΨυ οι επισκέπτες θα βρουν, όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές, ρούχα, τσάντες και πολλά άλλα αξεσουάρ σε άριστη κατάσταση και εξαιρετικές τιμές.

«Τα ρούχα που αγαπήσατε και στέκονται στη ντουλάπα σας χαρίστε τα για να φορεθούν από κάποιον άλλον και να βοηθήσετε ένα αδέσποτο!» τονίζουν οι διοργανωτές οι οποίοι παραλαμβάνουν τις προσφορές καθημερινά (10:00 – 16:00) στο Οικολογικό Πάρκο του Νέου Ψυχικού. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6776033.

«Ανοίξτε ντουλάπες, ψάξτε πατάρια γιατί σίγουρα θα βρείτε ρούχα που δεν φοράτε πια αλλά κάποιος άλλος θα τα λατρέψει! Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων του Δήμου μας» σημειώνει η ΖωΦιΨυ προσκαλώντας τους πολίτες να προσφέρουν ώστε να βοηθηθούν τα αδέσποτα του Δήμου.

Η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική, εταιρεία, που αποτελείται μόνο από εθελοντές. Ιδρύθηκε το 2011, ως συνέχεια της Επιτροπής Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, που είχε ξεκινήσει το 1994. Στόχος των εθελοντών είναι να βρουν σε κάθε ζώο τη δική του οικογένεια, γι΄ αυτό έχουν επιλέξει, να μην ακολουθούντη μέθοδο της επανένταξης ζώων στο αφιλόξενο περιβάλλον της πόλης.

Το bazaar θα διεξαχθεί στην Α΄ πλατεία Ψυχικού (πρώην Blue Bell), ως εξής: Παρασκευή, 16:00 – 20:00, Σάββατο, 11:00 – 17:00, και την Κυριακή, 11:00 – 15:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet