Εκδήλωση «Ενεργειακές Κοινότητες & Αξιοποίηση των Τοπικών Πόρων» στη Φιλοθέη
Ποιότητα Ζωής

Εκδήλωση «Ενεργειακές Κοινότητες & Αξιοποίηση των Τοπικών Πόρων» στη Φιλοθέη

Εκδήλωση – ομιλία με θέμα «Ενεργειακές Κοινότητες & Αξιοποίηση των Τοπικών Πόρων» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:30 στο παλαιό δημαρχείο Φιλοθέης (Π. Καλλιγά 31, Φιλοθέη).

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, γενική γραμματέας Ενέργειας & Ορυκτών Πρώτων Υλών του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.

Η μετάβαση σε καθαρές μορφές ενέργειας αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένη αναγκαιότητα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής. Η λήψη μέτρων σε διεθνές, εθνικό και τοπικό επίπεδο αποτελεί πλέον επείγουσα ανάγκη. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μάθουμε πώς μπορούμε να συμμετάσχουμε όλοι σε ενεργειακά βιώσιμες λύσεις για τον τόπο μας και να καρπωθούμε τα πολλαπλά οφέλη. Μπορούμε να γίνουμε μέτοχοι σε έργα που προωθούν την προστασία του Περιβάλλοντος, την καθαρή ενέργεια και τη δημιουργία τοπικής αξίας.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν καθημερινά από τις 9:00 έως τις 15:00 στον αριθμό τηλεφώνου 213 2014510 (κ. Λιούμπα Κιρπότιν).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet