«Ομόρφυνε» το Άλσος Ψυχικού
Ποιότητα Ζωής

«Ομόρφυνε» το Άλσος Ψυχικού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού η δράση  «Ελάτε να ομορφύνουμε την πόλη μας» στο πλαίσιο της πανελλαδικής πανελλαδικής εκστρατείας «Let΄s Do It Greece».

Την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 ο Δήμος εγκαινίασε την εβδομάδα του «Let΄s Do It Greece», της μεγαλύτερης καμπάνιας καθαρισμού στον κόσμο, φροντίζοντας το Αλσος του Ψυχικού.

Η Επιτροπή Εθελοντισμού με τη βοήθεια της Υπηρεσίας Πρασίνου και της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου προμήθευσε στους συμμετέχοντες τα υλικά, καθάρισε όλη την περιοχή πάνω από το τέννις Ψυχικού και συγκεκριμένα το Αλσος Ψυχικού στην οδό Στρατηγού Καλλάρη και την παιδική χαρά που βρίσκεται εκεί.

Στη συνέχεια τα παιδιά φύτεψαν πολύχρωμα λουλούδια και έδωσαν μία νότα άνοιξης στο πάρκο.

Η εξαιρετική συνεργασία, ο συντονισμός και η σύμπραξη των παιδιών μαζί με την πολυπληθή ομάδα των ανθρώπων της «Εκκλησίας του Χριστού», συνέβαλαν, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, στη μεγάλη επιτυχία της δράσης.

Ο Δήμος απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα παιδιά του Ι.Β. του Κολλεγίου Ψυχικού, στα παιδιά του Λυκείου Ψυχικού, και βεβαίως στα μέλη του «Church of Christ», που προθυμοποιήθηκαν να συμπράξουν μαζί του.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, Βύρων Σαμαρόπουλος, η αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εθελοντισμού, Εβελίνα Παλτζόγλου, τα μέλη Άντυ Μαζαράκη, Μαρία Καραγιάννη, Μαρία-Χριστίνα Παλαιολόγου, και ο πρόεδρος της «Church of Christ», Gerald Mendoza. Παρέστη, επίσης, και ο παρακαθήμενος ιερέας -εφ΄ όλης της Ευρώπης- της Εκκλησίας του Χριστού, Michael Pineda.

«Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!!!» τονίζεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet