Ποδηλατοβόλτα… Dance & Motion στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Ποιότητα Ζωής

Ποδηλατοβόλτα… Dance & Motion στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κίνησης «Move Week», η Επιτροπή Νεότητας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού διοργανώνει ποδηλατοβόλτα την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017.

Στην πρόσκληση που απευθύνει προς τους πολίτες η Επιτροπή Νεότητας σημειώνεται: «Πάρτε τα ποδήλατά σας, φορέστε τα κράνη σας κι ελάτε να ξεκινήσουμε την καθιερωμένη βόλτα μας, που, όπως πάντα, ξεκινά από το Νέο Ψυχικό μέχρι την Φιλοθέη όπου θα ανακαλύψουμε μέσα στη φύση ένα νέο τρόπο έντονης άσκησης, βασισμένο στον χορό. Σας περιμένουμε να συμμετέχετε ενεργά σ΄ ένα πιο δραστήριο και διασκεδαστικό τρόπο ζωής, υιοθετώντας διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς μέσα στην πόλη μας».

Η δράση θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ. με σημείο συνάντησης στο προαύλιο Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού (Χρυσ. Σμύρνης 22).

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη βόλτα πρέπει να γνωρίζουν ότι φέρουν αποκλειστική ευθύνη για την προσωπική σωματική τους ασφάλεια, έχοντας φροντίσει εγκαίρως για τον απαραίτητο εξοπλισμό (κράνος, φώτα, φρένα, σαμπρέλα, τρόμπα) και τη συντήρησή του. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Επιτροπή Νεότητας του Δήμου καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 213 2014725.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet