«Ακούς τη Γιορτή;» στο «Στέκι του Παιδιού», στο Ν. Ψυχικό
Πολιτισμός

«Ακούς τη Γιορτή;» στο «Στέκι του Παιδιού», στο Ν. Ψυχικό

Την Κυριακή 19 Μαρτίου, 12:00 έως 13:00, το βραβευμένο «Ακούς τη Γιορτή;» του Σέργιου Γκάκα από την θεατρική ομάδα «Τσόκαρα», παρουσιάζεται για παιδιά από 2 ετών στο «Στέκι του Παιδιού» (αίθουσα Θεάτρου του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού, Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, τηλ.: 210 6728043).

Υπόθεση : Ο κλόουν Μπλουμ μετά από μια παράσταση του τσίρκου που δούλευε, ένιωσε μια μεγάλη επιθυμία να δει ανεμώνες. Στην βόλτα του στο δάσος, συναντάει μια αρκούδα που τον παρασέρνει σε έναν βαθύ ύπνο 3 μηνών, 12 ημερών και 5 ωρών! Όταν ξυπνάει, το τσίρκο του έχει φύγει χωρίς αυτόν, ξεκινάει λοιπόν ένα ταξίδι για να ξαναβρεί τη γιορτή.

Συντελεστές

Παραγωγή/Σκηνοθεσία: Ομάδα «Τσόκαρα».
Πρωτότυπη Μουσική: Θάνος Κοσμίδης (Burger Project).
Παίζουν: Ελεάννα Αποστολάκη, Μελίσσα Κωτσάκη, Ανδρομάχη Σπανέλλη.

Η παράσταση διακρίθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου της Αθήνας 2012 με το «Τιμητικό Βραβείο Σύνθεσης και Αξιοποίησης Δημόσιου Χώρου και Πρωτότυπης Παρουσίασης για Θέαμα στον Δρόμο».

Η ομάδα «Τσόκαρα» είναι μια ανεξάρτητη – αυτοδιαχειριζόμενη θεατρική ομάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο του παιδικού θεάτρου από το 2011. Στόχος της ομάδας είναι μια διαφορετική εργασιακή προσέγγιση στον χώρο του θεάματος. Ένα θέατρο που πάει παντού, χωρίς σύνορα και έξω από τα πλαίσια των μητροπολιτικών περιοχών. Ένα θέατρο προσιτό σε όλους και όλες!

Εισιτήριο: 5€.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet