Η θεατρική Παράσταση «Do it like Bogart» ξανάρχεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου
Πολιτισμός

Η θεατρική Παράσταση «Do it like Bogart» ξανάρχεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου

Η Θεατρική Ομάδα Ψυχικού παρουσιάζει το έργο «Do it like Bogart» την Παρασκευή 20, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 20:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, οδός Δρόση 2 και Δρονίση, στην πλατεία Σολωμού στο Π. Ψυχικό.

Η δημοτική αρχή αναφέρει ότι το έργο αυτό είναι μια δραματουργική επεξεργασία βασισμένη στη μετάφραση που έκανε ο Αντώνης Δωρειάδης στο έργο του Woody Allen «Play it again Sam». Είναι μια παράσταση με λόγο, ζωντανή μουσική, τραγούδι και χορό. Πως ένας νέος άνθρωπος βρίσκει τον δρόμο του στη ζωή, μέσα από τον έρωτα και την φαντασία.

Για όσους δεν προλάβουν να δουν την παράσταση στο Ψυχικό, η Ομάδα θα δώσει και μία παράσταση στο αμφιθέατρο του Δήμου Χολαργού-Παπάγου, που βρίσκεται στο κτήριο του δημαρχείου, την Παρασκευή 27 Μαίου, στις 20:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη, απαραίτητη όμως η κράτηση θέσεων, στο τηλέφωνο 694 5545700  (11:00 έως 13:00).

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της παράστασης. Το έργο δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 13 ετών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet