«Μίλα, Μήλα Μαγικά» στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού
Πολιτισμός

«Μίλα, Μήλα Μαγικά» στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού

Η παιδική θεατρική παράσταση «Μίλα, Μήλα Μαγικά» παρουσιάζεται την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα θεάτρου του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού, στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει το «Στέκι του Παιδιού» Φιλοθέης – Ψυχικού.

Μια αλληγορία για το «τέλος του κόσμου» στην παιδική παράσταση της ομάδας «Αστροναύτες» για παιδιά από 4 έως 12 ετών.

Το «Μίλα, Μήλα Μαγικά» είναι διασκευή από το έργο του Brendan Murray «The big magic» και αποτελεί μια αλληγορία για το «τέλος του κόσμου», με ελαφρύ και υπαινικτικό ύφος, ένα έργο «θεάτρου του παραλόγου» για παιδιά…

Ο Μπόμπο, ο αφελής και ευκολόπιστος ήρωας του έργου, μαθαίνει με τη βοήθεια του φεγγαριού την αξία της εμπιστοσύνης και της αλληλεγγύης, σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει.

Η ομάδα «Αστροναύτες» ιδρύθηκε το 2005 και τα μέλη της εμπνέονται τόσο από τα παραμύθια όσο και από τα σύγχρονα κοινωνικά θέματα, με στόχο τη επαφή με τον εαυτό, τον άλλο και τη δημιουργική κοινωνική ζωή. Με βαθύ σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και την αυτονομία της παιδικής ηλικίας, φιλοδοξούν οι ενήλικες να αναγνωρίσουν την κρυμμένη τους παιδικότητα και τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τις δυνατότητές τους για κριτική σκέψη.

Παίζουν: Κ. Αλεξανδρίδου, Φ. Ζαγοραίου, Ν. Ποντικόπουλος, Ν. Μικιό.

Εισιτήριο: 5 ευρώ. Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet