Με Σταμάτη Κραουνάκη η αυλαία στο καλλιτεχνικό καλοκαίρι του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού
Πολιτισμός

Με Σταμάτη Κραουνάκη η αυλαία στο καλλιτεχνικό καλοκαίρι του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Με τη συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη ολοκληρώθηκε το «Καλοκαίρι 2021 – Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού».

Ο Δήμος έφερε κοντά όλους τους δημότες του για να σιγοτραγουδήσουν, συνοδεύοντας τον φιλοξενούμενο καταξιωμένο τραγουδοποιό-μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη σε μια συναυλία με αγαπημένες, νοσταλγικές μελωδίες του, ενώνοντας χρόνια και αναμνήσεις, σε μια ακόμα επιτυχημένη πολιτιστική εκδήλωση που διοργάνωσε με δωρεάν είσοδο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή. 

Το κοινό που τον καταχειροκρότησε, δεν σταμάτησε να τραγουδάει μαζί του γνωστές επιτυχίες του όπως το «Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ» και ο ίδιος ο Σταμάτης Κραουνάκης το πρότρεψε να φωνάζει δυνατά: «Σ’ αγαπώ, μια λέξη που πρέπει να μην ξεχνάμε να επαναλαμβάνουμε στους δικούς μας κάθε μέρα», όπως τόνισε. 

Ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης δήλωσε σχετικά:

«Είχαμε όλοι μας την ανάγκη να ξαναβρεθούμε μαζί, να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε».

Τον Σταμάτη Κραουνάκη συνόδευαν όπως πάντα οι μουσικοί και τραγουδιστές του συγκροτήματος του «Σπείρα -Σπείρα». «Η συναυλία, η προσέλευση και η αποχώρηση του κοινού έγινε με μεγάλη ασφάλεια και με βάση τα υγειονομικά πρωτοκόλλα», αναφέρει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet