Μια ξεχωριστή παράσταση Καραγκιόζη στις 8/9 στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Πολιτισμός

Μια ξεχωριστή παράσταση Καραγκιόζη στις 8/9 στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Ο Ηλίας Καρελλάς επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού με μια ολοκαίνουργια μουσική κωμωδία που εμπνέεται από το κλασικό Θέατρο Σκιών και την επικαιρότητα. Η παράσταση, που συνδυάζει γιγαντοφιγούρες Θεάτρου Σκιών και ζωντανή μουσική, θα δοθεί την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στο Άλσος Ψυχικού, με δωρεάν είσοδο και σειρά προτεραιότητας.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, με όχημα ένα παλιό λεωφορείο, ο αγαπημένος σκηνοθέτης και σκιοπαίκτης μάς προσκαλεί σε μια παράσταση – συναυλία με συχνές στάσεις γέλιου! Από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και από το Ιόνιο ως το Αιγαίο, ο Καραγκιόζης, τα Κολλητήρια, ο Μπάρμπα-Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Σταύρακας, η Βεζυροπούλα και άλλες πολλές γιγαντοφιγούρες σκιών, μας αφηγούνται τις ιστορίες τους μετά μουσικής.

Μουσικοί συνοδοιπόροι του Ηλία Καρελλά θα είναι η επταμελής ανατρεπτική μπάντα πνευστών Hasta Brassta, που θα μας ταξιδέψει μέσα από απίστευτα ηχοχρώματα σε pop, disco, balkan και ελληνικούς ρυθμούς, και η Χαρά Τσαλπαρά με το ακορντεόν και τη φωνή της θα μας μαγέψει με αγαπημένα παραδοσιακά και όχι μόνο τραγούδια!

Το λεωφορείο με οδηγό τον Καραγκιόζη μετατρέπεται σε μπερντέ σταθμεύοντας σε διαφορετικούς προορισμούς της Ελλάδας, συστήνοντάς μας τις ιστορίες και τα έθιμα του κάθε τόπου μέσα από ένα «πρωτότυπο μουσικό κολάζ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet